5 SYYTÄ,
MIKSI OLIA ON NIIN
VALLAN­KUMOUKSELLINEN!

Ensimmäinen kestoväri, jota öljyn voima tehostaa - ilman ammoniakkia

Olia-kestovärissä öljy tekee paljon enemmän kuin hoitaa hiuksia - se tekee väriprosessista maksimaalisen ja samalla hellävaraisen hiuspohjalle. Öljyt auttavat viemään väriä syvälle hiuskuituihin - ilman ammoniakkia.

Maksimaalinen värjäystulos

Olia-värjäystulos on luonnollinen ja erittäin tasainen, valitsit sitten neutraalin viileän tai vivahteikkaan lämpimän sävyn. Olia antaa myös 100 % harmaiden hiusten peittävyyden sekä intensiivisen, upean kiiltävän sävyn, joka kestää pitkään!

Parantaa näkyvästi hiuslaatua

Ensimmäistä kertaa hiuslaatu on näkyvästi parantunut. Hiukset ovat 35 % pehmeämmät, tuntuvat sileämmiltä ja joustavammilta sekä ovat upean kiiltävät. Olia sisältää 60 % kukkaisöljyjä – eikä sisällä ammoniakkia. Olian öljyjen tehostama teknologia auttaa hiuksia säilyttämään luonnollista kiiltoa ja pehmeyttä, jopa useiden värjäyskertojen jälkeen.

Aistillinen kokemus

Värin koostumus on runsas ja täyteläinen, kuin voide. Samettisen pehmeä, ylellinen, miedosti tuoksuva värivoide muuntaa hiustenvärjäyksen kuin uudeksi kauneusrituaaliksi. Pisaranmuotoinen pullo sopii täydellisesti käteen. Pehmeä voide on helppo levittää eikä se valu – aivan kuin hiusnaamio. Ensimmäistä kertaa voit todella nauttia hiusten värjäyksestä.

Optimaalisen hellävarainen hiuspohjalle

Olia ei sisällä ammoniakkia, ja kukkaisöljyjä sisältävä koostumus tekee värjäyksestä optimaalisen hellävaraisen hiuspohjalle.

Olian ainutlaatuisella teknologialla, jota öljyn voima tehostaa, on 22 patenttia. Olia on merkittävin läpimurto kotivärjäysteknologiassa sitten ensimmäisen hiusvärin, jonka Eugene Schueller kehitti yli 100 vuotta sitten.

yellow flower

Hanki Olia-
hiusvärit
täältä!

yellow flower
yellow flower
yellow flower